Je Hoeslaken Opvouwen Als Een Pro

Je hoeslaken opvouwen in 1 minuut!

Nadat je beddengoed gewassen is, moet het ook weer netjes opgevouwen terug de kast in. De kussenslopen en het dekbedovertrek gaat iedereen gemakkelijk af, maar een hoeslaken opvouwen is een heel ander verhaal. Gelukkig hebben wij hier een heel handig trucje voor! 

Met die onhandige ronde hoeken en dat vervelende elastiek is een hoeslaken niet het gemakkelijkst om op te vouwen. Daardoor eindigt het vaak als een propje in de kast. Maar dankzij onderstaand trucje vouw je een hoeslaken voortaan snel én zonder moeite op.

Leg het hoeslaken recht voor je neer dit kan op bed, tafel of ergens anders het is vooral belangrijk dat je een vlakke ondergrond hebt. Zorg ervoor dat het hoeslaken met de opening en het elastiek naar je toe gericht is.

Stop deze aan de binnenkant van de bovenste punten van het hoeslaken. Zorg ervoor dat de hoeken van het hoeslaken evenwijdig over elkaar heen zitten. Klop het geheel uit terwijl je een hand in 1 hoek houd.

Zorg ervoor dat het pakketje weer met de opening en het elastiek naar je toe toegericht is. Strijk het geheel netjes recht dit zal ervoor zorgen dat je nog gemakkelijker het hoeslaken op kan vouwen. Nu we bijna klaar zijn met het hoeslaken opvouwen kun jij ontspannen.

De laatste stappen van het opvouwen van je hoeslaken zijn erg simpel en had je zelf ook kunnen verzinnen. Vouw de 2 buitenste randen naar binnen en zorg ervoor dat de kanten netjes tegen elkaar aan liggen. Strijk het geheel nog maar eens netjes recht.

Pak nu de voorste rand van je hoeslaken vast en vouw deze dubbel. Dit kan tot je de afmeting hebt die in je kast past en er ook nog eens super netjes uit ziet! Zie je wel een hoeslaken opvouwen is nog niet zo moeilijk toch? Laat het ons weten via Facebook.

Bijpassend Beddengoed Voor Jou Slaapkamer

Nu weet je hoe jij je beddengoed in 1 minuut kan verwisselen en is het vanaf nu geen lastige klus meer. Mocht je nog op zoek zijn naar super kwaliteit beddengoed neem dan een kijkje in onze collectie!