De Makkelijkste Manier Om Je Beddengoed Te Verwisselen

Beddengoed verwisselen in 1 minuut!

Een dekbedovertrek verwisselen is voor velen een lastige klus. Ontdek in de onderstaande video hoe jij je beddengoed verwisselt in 1 minuut!

Velen zullen het met mij eens zijn dat het wisselen van je dekbedovertrek geen leuke klus is. Daarnaast is niet iedereen even handig in het opmaken van het bed. Een deken goed in een dekbedovertrek krijgen, lijkt soms wel een onmogelijke opgave. Een gevecht met de lakens is dan onvermijdelijk. Maar dankzij deze handige truc, die gedemonstreerd wordt door Zamarra Kok, vervang je een dekbedovertrek in minder dan een minuut. Met deze handige tip wordt het wisselen van je beddengoed een super simpele klus en deze truc kan je natuurlijk heel eenvoudig zelf doen. In dit bericht laten we je stap voor stap zien hoe jij je eigen beddengoed in 1 minuut kan verwisselen!

Om je beddengoed nog makkelijker te verwisselen start je met het binnenstebuiten keren van je dekbedovertrek. Leg deze met de open zijde aan de voetenkant van je bed en zorg ervoor dat het dekbedovertrek in het midden ligt van je bed dit maakt het makkelijker in de vervolg stappen die we je hieronder uit zullen leggen!

Leg het dekbed over het binnenstebuiten gekeerde dekbedovertrek heen. Zorg ervoor dat alle hoeken goed overeen komen met je dekbedovertrek. Hierdoor zul jij je beddengoed verwisselen net zo als in een luxe hotel!

Rol het dekbed met je dekbedovertrek van boven naar beneden. De rol aan het einde van je bed is de burrito! Vergeet niet geconcentreerd te blijven als je aan burrito’s denkt we zijn tenslotte wel bezig met het verwisselen van je beddengoed.

Stop je hand in de opening van het dekbedovertrek en trek deze over een kant van de rol. Doe dit ook aan de andere kant en in het midden. Bij kleinere dekbedovertrekken zal dit soms niet zo gemakkelijk zijn als bij wat grotere dekbedovertrekken. 

Rol nu het dekbed met je dekbedovertrek van beneden naar boven. Had je gedacht dat het zo makkelijk was om je beddengoed te verwisselen? Of heb je nog steeds moeite na het lezen van onze stappen? Bekijk dan onderstaande video!

Bijpassend Beddengoed Voor Jou Slaapkamer

Nu weet je hoe jij je beddengoed in 1 minuut kan verwisselen en is het vanaf nu geen lastige klus meer. Mocht je nog op zoek zijn naar super kwaliteit beddengoed neem dan een kijkje in onze collectie!